Допитахме се до астролозите и те ни издадоха най-благоприятните и

...
Допитахме се до астролозите и те ни издадоха най-благоприятните и
Коментари Харесай

5-те най-магични дни през април, в които желанията се сбъдват

Допитахме се до астролозите и те ни издадоха най-благоприятните и положителни дни през април, които ще ни донесат най-вече шанс както в професионален, по този начин и в персонален проект.

4 април – Огледална дата

Първият въодушевяващ и изпълнен с доста светлина и магия ден е 4 април. Това е забавна огледална дата, в която светът ще бъде под властта на цифрата 4. То въплъщава хармонията на четирите детайла, спокойствието и завършеността. Пада се в понеделник, което е знак, че то ще оказва благотворното си въздействие през цялата седмица. Като мощни талисмани на този ден можете умерено да употребявате предмети с изображения на знаците на Ин и Ян, а също и сферични платинени бижута. От минералите най-се предлага малахитът.



5 април – Венера влиза в Риби

Вторият магичен ден идва директно след огледалната дата. 5 април ще бъде изпълнен с доста добра и благотворна сила. Денят е белязан от значимо астрологично събитие. Венера ще влезе в обичаната си зодия Риби, където ще се усеща най-комфортно. Там тя ще остане до 1 май. Периодът е плодороден за възстановяване на здравето и ориентиране на силата ни в позитивна тенденция. Ще се усещаме въодушевени в любовта и изпълнени с религия и вдъхновение.



11 април – Меркурий навлиза в Телец

Следващият магически ден е 11 април. На него се случва още един градивен пренос, само че този път на Меркурий в Телец. Въпреки че това е интервал с изключително благотворна сила, астролозите означават, че има някои „ странични резултати “. Например до 28 април в това число не би трябвало да ходите на дълги пътувания, защото съществуват опасности от появяването на проблеми. От друга страна обаче преносът дава опция на хората да станат по-открити и доброжелателни едни към други. Зараждат се нови контакти и другарски връзки. Общуването сред хората и договарянията вървят доста по-леко.

21 април – Пик на метеорния поток Лириди

Лиридите са вторият най-съществен и натоварен метеорен поток за 2022 година Той ще стартира на 16 април, само че ще доближи своя разцвет към 21-ви и 22-ри. Всеки поток има своя астрологична стойност, която зависи от радианта, т.е. от съзвездието, в което се появяват метеорите. Радиантът на Лирида е в съзвездието Лира. Това съзвездие е обвързвано с духовната и интелектуалната сфера. Добре е в този ден В този ден да се посветите на нещо креативно, да се обогатите с нови познания и да се заемете с разрешаването на дълго отлагани проблеми. Хората на изкуството ще бъдат споходени от ненадейно приятни изненади.



29 април – Меркурий навлиза в Близнаци

На 29-и ще се състои вторият преход на Меркурий, само че този път в най-благоприятния за него знак – Близнаци. Така той ще остане до 22 май. През този интервал от цели три седмици ще имате шанса да измененията живота си към по-добро. Особено огромен шанс ще ви сполети в деня на самия преход – последния петък на април. Въпреки че тогава Плутон става назадничав, това ще е денят с най-силно благотворно влияние върху всичко, с което решите да се захванете тогава. Помете ли самодейността в свои ръце, шансът ви е в забрадка вързан.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР