Допинг тестовете, пратили предсъстезателното забременяване“ в историятаОлга Корбут още сънувала

...
Допинг тестовете, пратили предсъстезателното забременяване“ в историятаОлга Корбут още сънувала
Коментари Харесай

Сексът може и да не е тормоз

Допинг тестванията, пратили „ предсъстезателното зачеване “ в историята


Олга Корбут още сънувала призрачен сън с изнасилвания

????????????????????????  WTA Pre-Wimbledon Party  Huty1726309  63-01-3
В последно време в шоубизнеса се подвигна звук към половия тормоз. Спортът не остана по-назад и няколко американски гимнастички упрекнаха дългогодишния доктор на националния им тим Лари Насър в непрекъснати домогвания, стигащи до обезчестяване. Но в живота на спортистите и най-много на спортистките важи максимата, че всичко в името на резултата е разрешено. Затова моралът остава обратно и надали можем да чакаме такива гръмки кавги, като в киноиндустрията. А сексът зад кулисите на огромния спорт има премного.

Романтиката не прави работа


Още през 60-е години В Съюз на съветските социалистически републики и Германска демократична република треньорите открили, че спортистките реализират по-високи резултати, когато са влюбени. Така девойките, които до тогава били държани в много непоколебим режим, почнали да се радват на все по-чести свиждания с обичания. С времето треньорите се научили безусловно да сводничат на възпитаниците си. Организирали се взаимни лагери, да вземем за пример на футболистите с гимнастичките.

Покрай набрания опит станало ясно, че повода за положителното спортно показване не била романтиката, а сексът. Той въздейства позитивно на работата на хипофизата и покачва равнището на тестостерона. Оказало се, че това е най-хубавият законен “допинг ” и треньорите даже се изкушавали да вземат нещата в свои ръце. Английският треньор по плуване Пол Хиксън бил наказан от 11 свои малолетни спортистки през 1997-а, а в опрощение споделил: “Аз единствено желаех да побеждават в басейна ”.

Две е повече от едно


В търсенето на неповторимата рецепта за положително показване, спортните специалисти стигнали до истината – по време на бременност женският организъм работи доста по-ефективно. Още повече, в случай че плодът е момче. Сякаш на спортистките е инжектиран другояче неразрешеният хормон на растежа. Но в тази ситуация задачата била медали, а не деца. Затова спортистките съзнателно били “забременявани ”, а след надпреварата правели аборт. Практиката датира още от 60-е години, а измежду обектите били даже девойки на по 13 години. Но била изоставена, когато допинг тестванията почнали да регистрират равнищата на другите хормони и станало евентуално спортистката да бъде дисквалифицирана.

Олимпийската шампионка с отбора на Съюз на съветските социалистически републики от Мексико 68 Олга Коваленко си спомня, че била заставена да забременее на 18-годишна възрост, а 10 седмици по-късно направила аборт.

“Моят случай не беше единствен – споделя тя. – Аз бях една от многото, на които беше предписван наложителен секс. Момичетата, които отхвърлиха, бяха изхвърлени от тима, а които нямаха непрекъснати другари, трябваше да вършат секс с треньорите. Така или другояче с тях споделяхме всичките си интимни проблеми. Момичета на 15-16 години, които са надалеч от родителите и поддържат връзка единствено в стеснен кръг. Всяка втора беше влюбена в треньора и той го знаеше. Нямаше потребност да прибягват до насила или алкохол. Но това го разбрах по-късно, а тогава бях гневна от засегнатост. А когато избираха титулярката за надпреварата и тя отиваше в стаята на треньора, завиждах и ревнувах като луда. ”

Треньорски желания


Но сексът сред треньори и състезателки може и да е противопоказен за спортните триумфи. Легендарната биатлонистка и ски бегачка Анфиса Резцова си спомня, че в един миг експертите са почнали да избират състава на тима предвид на желанията си в леглото.

“В началото на 90-е години треньорът спеше с всички състезателки, а след това взимаше в отбора тези, които му харесваха – споделя носителката на 3 олимпийски трофеи. – Оказа се доста мъчно да се върна в тима, някои желаеха пари, а други друго. Грозен метод. ”

Няма „ Не желая ”


Ако спортистките не били склонни да извършват треньорските нареждания до дъно, рискували освен мястото си в тима. Олга Корбут, една от най-великите гимнастички в историята, споделя, че треньорът й Роналд Книш я принуждавал да пие коняк, с цел да получи нужното въодушевление и да извърши половите му мечти. Неподчинението водело до пердах и обезчестяване.

Корбут твърди, че десетилетия по-късно продължавала да сънува кошмари и това я принудило да опише истината за пътя към триумфите си.

Спонсорът е великодушен


Наскоро стана ясно, че младата съветска фигуристка Юлия Липницка има доста богат настойник. “Ако съм правил нещо с нея, няма потребност да го описвам на вас ”, съобщи Пьотър Макаренко, притежател на огромна компания за състезателен мениджмънт. Естествено, това докара до всевъзможни клюки. Но Липницка надалеч не е първата млада спортистка в такова състояние. Същото беше с тенисистката Анна Курникова при започване на кариерата й. Таблоидът “Нюз ъф дъ Уърлд ” свърза русокоската с мафиота Яков Хофман.

“Ако не беше той, никой нямаше да чуе за Курникова – споделя треньорът по тенис Игор Татеосов, непосредствен на убития незаконен необут. – Докато беше дребна, той плащаше за всичко – първата й ракета, уроците по тенис, пътуването в Америка. ”

Дори слуховете да са правилни, Курникова надали би била изключение в огромния тенис. Източник на съветски вестник споделя, че станал очевидец на любопитна преживелица в мадридски хотел преди огромен шампионат през 2007-а.

“На връщане от рекламна презентация с присъединяване на Дементиева и Чакветадзе се озовах в асансьора с плешив тулуп – споделя очевидецът. – Той пламенно обсипваше с целувки млада жена, която въобще не се дърпаше. Когато слязохме, с удивление видях, че дебелакът е вицепрезидент на компанията-спонсор, а дамата Йелена Янкович – звезда на шампионата и пета в ранглистата по това време. Не спираха да се милват, до момента в който стигнаха до стая с номер 333. Така инцидентно разбрах, че има “специални ” услуги за някои богати спонсори даже от участничките в шампионата. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР