Допълнителни противоепидемични мерки влизат в сила от 31 януари, съобщиха

...
Допълнителни противоепидемични мерки влизат в сила от 31 януари, съобщиха
Коментари Харесай

Допълнителни противоепидемични мерки в област Сливен от 31 януари

Допълнителни противоепидемични ограничения влизат в действие от 31 януари, оповестиха от Областния спешен щаб в Сливен.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30278
До 6 февруари, по време на междусрочната почивка за учениците, се преустановяват груповите визити в езикови, просветителни центрове, центрове за поддръжка и личностно развиване, школи по изкуствата, чиято активност е предопределена за деца и възпитаници.

От 31 януари до 28 февруари, в това число, се прекратява провеждането на всеобщи проведени мероприятия, в случай че не се ползва метода за зелен документ. За същия интервал се вкарва ограничаване до 50% от потенциала в заведенията за хранене и развлечения, при работно време до 22.00 часа и показване на зелен документ.

Културните и театралните мероприятия ще се организират при потребление до 50% от потенциала, заемане на седящите места през едно, обезпечаване на физическа отдалеченост от 1,5 метра и показване на зелен документ.

От 31 януари до 28 февруари визитите в комерсиалните центрове от вида " МОЛ " и пазарите ще се реализират при проведено еднопосочно придвижване на потока от клиенти, надзор за броя на допусканите клиенти при обезпечена повърхност от 8 кв.метра на човек и наложително носене на защитни маски. До края на февруари се преустановяват плановия банкет и плановите интервенции в лечебните заведения, както и визитите в кварталните пенсионерски клубове.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30278  Въведените спомагателни противоепидемични ограничения в област Стара Загора остават в действие Въведените спомагателни противоепидемични ограничения в област Стара Загора остават в действие  Затварят нощните заведения в Бургас, заведенията ще работят до 22 ч. Затварят нощните заведения в Бургас, заведенията ще работят до 22 ч.  Норвежкият крал е със признаци на COVID-19 Норвежкият крал е със признаци на COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР