Допълнителни подробности за акцията срещу обвинените за трафик на хора

...
Допълнителни подробности за акцията срещу обвинените за трафик на хора
Коментари Харесай

Обвинените за съвременно робство във Видинско се хвалели със злато и лукс от просия

Допълнителни детайлности за акцията против упрекнатите за трафик на хора във Видинско изнесоха през днешния ден от спецпрокуратурата. 7 обвинени ще дават отговор и за пране на пари и лихварство.

По първични данни групата събирала както лековерни локални поданици, по този начин и свои длъжници, като ги употребила за милостиня в Швеция.
Снимка: Министерство на вътрешните работи
На непринудено пристигналите се обещавало, че ще получават половината от „ заработеното”, само че в действителност против живота в плътски условия им се плащали скромни суми.
Снимка: Министерство на вътрешните работи
Според прокуратурата, работата на локалната полиция почнала откакто мъжете от групата разгласили във „ Фейсбук” фотоси със злато и големи суми пари.
Девет арестувани при спецакция против трафика на хора за милостиня във Видинско Престъпната група е развивала своята активност най-вече в Кралство Швеция
На служителите на реда създали усещане и скъпите коли, които карали ромите от групата, както и къщите, в които живеели.



Кадрите от акцията също демонстрират първокласни коли, полезности и огромни и добре изглеждащи къщи – посред село в най-бедния район на Европейския съюз.
Снимка: Министерство на вътрешните работи
Денят на акцията билизтеглен, защото един от участниците в незаконната активност бе арестуван по напълно различен мотив в Швеция, обезпокоени останалите подхванали бързо прибиране в България, разяснява шефът на ГДБОП гл. комисар Ивайло Спиридонов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР