Допълнителни билети за сектор А на Националния стадион за финала

...
Допълнителни билети за сектор А на Националния стадион за финала
Коментари Харесай

ЦСКА пуска допълнителни билети за Сектор А

Допълнителни билети за бранш А на Националния стадион за финала на Купата на България сред ЦСКА и Левски ще бъдат пуснати в продажба в петък. Това са талоните, които се пазеха за притежателите на абонаментни карти на "червените " за този сезон за секторите А и В.

Ценните хартийки няма да бъдат пускани в онлайн продажба, а ще могат да бъдат закупени само от касите на стадион „ Българска войска “. Там през уикенда ще се прави и презаверяването на билети за бранш А, взети през мрежата на Eventim, с цел да се валидират.

„ След като се появиха основателни подозрения, че почитатели на противниковия тим, неспазвайки авансово оповестеното систематизиране, купуват билети за бранш А, настояхме пред уредника на финала за бързо и правилно решение. Проверката сподели, че за бранш А отвън касите на „ Армията “ са продадени 2025 пропуща. Няма по какъв начин да знаем какъв брой от тях са закупени от почитатели на ПФК Левски София. За нас най-важни са сигурността и ползата на последователите ни и имаме вяра, че това е единственият и най-справедлив метод нито един армеец, закупил към този момент билет, да не загуби мястото си на стадиона, както и нито един почитател на различен тим да не се озове измежду наши “, оповестиха преди дни от „ Армията “.

През уикенда касите ще работят надлежно: в събота от 10:00 до 19:00 ч. и в неделя от 10:00 до 14:00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР