Дони е слаб като вейка, но същото не може да

...
Дони е слаб като вейка, но същото не може да
Коментари Харесай

8-годишната щерка на Дони тежи повече от него

Дони е слаб като вейка, само че същото не може да се каже за щерка му. 8-годишната госпожица е много цялостна за възрастта си и даже гони на килограми лудналия по източните философии и религии собствен баща, откриха папараците на „ Уикенд”. А може и към този момент да тежи повече от него.

Тенденция в фамилията им е колкото повече линее бащата, толкоз повече да шишкавее щерката. Лилия има забележителен вкус и за разлика от родителя си не похапва по тибетски - единствено тревички, плодове и ядки, а набива крепко свински мръвки, банички, кроасани, самун и всевъзможни други висококалорични храни.

Преди няколко дни джипът на звездното семейство спря в центъра на Ахтопол. Лявата задна врата се отвори и оттова се подаде дългият метър и половина бедър на Нети – брачната половинка на Дони. Миг по-късно пеещата актриса излезе от колата в целия си искра, пременена в къси шарени къси панталони и изрязан потник. Междувременно пък от дясната врата на високопроходимия автомобил се изсули дъщеричката й. Малката дебеланка беше облечена във възкъса поличка.

Майка и щерка се насочиха пеш към една от ахтополските бакалии, а главата на фамилията остана да ги чака в джипа. Дони не си сподели носа отвън колата и по този начин спести напрежението на тези, които към момента не са наясно, че е станал кожа и кости.

От магазина за хранителни артикули Нети и Лилия взеха ягоди, боровинки и бяло грозде. После двете отскочиха до аптека, откъдето купиха ампули с В12. Витаминът е нужен на Дони, с цел да компенсира неналичието на месо, мляко и сирене в менюто му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР