Дони доскоро стряскаше всички около себе си заради прекалено слабата

...
Дони доскоро стряскаше всички около себе си заради прекалено слабата
Коментари Харесай

Дони направо плаши! 50 кг! На 53 години! Изглежда на 103!

Дони до неотдавна стряскаше всички към себе си поради прекомерно слабата си фигура. Няма по какъв начин да е другояче, като едвам връзва 50 кг.

Сега обаче същински потрес провокира и лицето му. Бръчки, суха и увиснала кожа, все едно композиторът не е на 53 години, а на 103, споделя в. „ Уикенд ”.

Всички отдават тоталната смяна във външния му тип на отхвърли от обикновено хранене. От години половинката на Нети съблюдава специфични хранителни режими и ползва мистични техники за извисяване на духа, които обаче тотално скапват физиката му.

Той към този момент няма нищо общо с виталния музикант, който всички обожавахме в предишното. Вече не се знае от какъв брой време Дони не е вкусвал месо, не употребява никакво тесто, а за полуфабрикатите няма потребност и да загатваме. Всеки ден композиторът извървя пеш по 10 – 15 километра от боязън да не напълнее още веднъж.

Всичко това няма по какъв начин да не се отрази върху най-големия орган в тялото му – кожата. Тя страда, убедиха се неотдавна поданици на столицата.

Преди няколко дни Добрин Векилов, както е рожденното име на Дони, бил засечен от минувачи на известен бул. в столицата. Всички в началото се вглеждали в него, с цел да се уверят, че това е той, а по-късно бързо извръщали глава. Гледката била стряскаща – изгубил всяка доза жизнеспособност, композиторът крачил със зимни обувки и впити дънки в най-голямата горещина. На врата му била неизменимата броеница, орисана персонално от Далай Лама, с която Векилов не се разделя нито за момент.

Визията му наподобявала гротескна картина, разясняват очевидци и се чудят дали в действителност Дони не вижда на какво наподобява отражението му в огледалото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР