Донев апелира българските граждани да гласуват. Днес съм с позитивна нагласа,

...
Донев апелира българските граждани да гласуват.
Днес съм с позитивна нагласа,
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не е страшно, време е за избор, не за обещания

Донев моли българските жители да гласоподават.

" Днес съм с положителна настройка, както постоянно. Гласувах за това в България гласоподавателите и определените да бъдат от една и съща страна. Днес е време за избор. Не е време за обещания, за пропаганда, не е време за това да вършим прогнози. Време е да избираме. Апелирам към всички български гласоподаватели да гласоподават. Не е ужасно. Днес избираме тези, които ще ни съставляват в 49-ото Народно заседание. Тези, от които ще зависи да сформират уравнението за ръководството на страната през идващите месеци и години ", уточни Гълъб Донев.

Според премиера организацията на вота, за която отговаряше служебният кабинет, е минала доста добре.

" Бяха комуникирани всички условия за провеждането на изборите с Централната изборна комисия. Всички решения са взети в точния момент. Виждате, че от началото на изборния ден няма съществени произшествия. Гласуването тече обикновено. Важно е изборната интензивност да бъде по-висока ", сподели още Гълъб Донев.

Той акцентира, че от първия си ден на поста длъжностен министър председател е подготвен " да съобщи щафетата " на постоянен кабинет, който да поеме ръководството на страната.

На въпрос на Българска телеграфна агенция, обвързван с предлагането на служебното държавно управление актуалният министър на външните работи Николай Милков да бъде назначен за непрекъснат представител на България в НАТО, Донев означи, че министър Милков е посланик от кариерата и по този начин ще продължи своя кариерен път. " Знаете, че той одобри поста на външен министър от посланическото място, което имаше във Франция. Съвсем обикновено е един посланик от кариерата да продължи своя кариерен път. Това решение на Министерския съвет демонстрира, че министър Милков е експерт и поема един доста сериозен пост ", уточни Донев.

Служебният министър председател упражни през днешния ден правото си глас дружно със своята майка в 60 ОУ " Св. Кирил и Методий " в столичния квартал " Бенковски ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР