Donda, последният албум на Кание Уест, е вече на пазара,

...
Donda, последният албум на Кание Уест, е вече на пазара,
Коментари Харесай

Кание Уест с куп признания в новия албум: За изневерите, новите мацки и разкаянието

Donda, последният албум на Кание Уест, е към този момент на пазара, а по традиция, когато рапърът пуска песни, би трябвало да четем сред редовете текстовете им. Така е и този път, а Hurricane, една от песните в албума, несъмнено ни кара да повдигнем вежди. 

Виж още: Помните ли Джейк от " Двама мъже и половина "? Няма да повярвате по какъв начин наподобява през днешния ден и какво прави 

В Hurricane 44-годишният Кание сякаш признава, че е изневерил на Ким Кардашиан, с която сега са в бракоразвод, малко откакто двамата са станали родители. В нея лирическият воин признава, че е излизал с " нова мацка " и, че още ги " играе " въпреки и след две деца. 

Виж още: Невероятният фитнес режим на Кристиано Роналдо, който го поддържа в топ форма на 36 

Hurricane не е единствената ария, в която Кание приказва за брака си с Ким Кардашиян. В Lord I Need You той пък сякаш разяснява вярността на брачната половинка си. Там той напряко показва своята недоверчивост за това дали Ким споделя истината къде е била. 

Виж още: Тя е на 24, той на 54: Тина Кунаки и Венсан Касел са все по този начин бясно влюбени един в различен

По нататък в Lord I Need You рапърът сякаш и разяснява охладнелите полови взаимоотношения сред двамата. Там той споделя, че преди време са си лягали по 7 пъти седмично, само че по-късно физическата непосредственост изчезнала. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР