Дончо Дончев се присъединява към „Мнемоника“ като мениджър „Управление на

...
Дончо Дончев се присъединява към „Мнемоника“ като мениджър „Управление на
Коментари Харесай

Мнемоника с ключово назначение в сферата на киберсигурността


 Мнемоника с основно предопределение в областта на киберсигурността

Дончо Дончев се причислява към „ Мнемоника “ като управител „ Управление на услуги и осведомителна сигурност “ и ще управлява екипите, доставящи решения в областта на киберсигурността.

„ От основаването на Мнемоника до момента киберсигурността постоянно е била основна сфера от нашата активност. Компанията е добре позиционирана и екипът постоянно е измежду водещите по успеваемост в класацията ИКТ ТОП 100. Вярвам, че под управлението на Дончо екипът ще продължи да доставя висококачествени услуги. Това ще способства за повишение удовлетвореността на клиентите, което е значима причина за разширение на бизнеса. Със тактиката и проекта, които имаме, съм сигурен, че ще затвърдим позициите си на водещ снабдител на решения за осведомителна сигурност и регулаторна съвместимост”, споделя Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен шеф на Мнемоника.

Дончев е приключил Техническия университет в София, компетентност „ Комуникационна техника и технологии” с професионална подготовка „ Инженер по телекомуникации “. Той има повече от 15 години опит в ИКТ бранша иекспертиза в сферите на осведомителната сигурност, мрежи и телекомуникации, процедури и регулаторна съгласуемост. Имал е основна роля в индустриални компании, финансовия бранш и телекомуникациите.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР