Дончо Дончев постъпва в компанията с над 15 години опит

...
Дончо Дончев постъпва в компанията с над 15 години опит
Коментари Харесай

Мнемоника привлече опитен мениджър по киберсигурност

Дончо Дончев постъпва в компанията с над 15 години опит в ИКТ бранша

В кариерата си Дончо Дончев е заемал основни позиции в компании от производството, финансите и телекомуникациите (източник: Мнемоника)

Българската ИТ компания Мнемоника разгласи назначението на Дончо Дончев като управител „ Управление на услуги и осведомителна сигурност “. Той ще управлява екипите, доставящи решения в областта на киберсигурността.

С основното мениджърско предопределение Мнемоника затвърждава позициите си в областта на киберсигурността. Дончо Дончев има повече от 15 години опит в ИКТ бранша. Имал е основна роля в индустриални компании, финансовия бранш и телекомуникациите.

Дончев е приключил е Техническия университет в София, компетентност „ Комуникационна техника и технологии ” с професионална подготовка „ Инженер по телекомуникации “. Той има експертиза в сферите на осведомителната сигурност, мрежи и телекомуникации, процедури и регулаторна съгласуемост.

„ От основаването на Мнемоника до момента киберсигурността постоянно е била основна сфера от нашата активност. Компанията е добре позиционирана и екипът постоянно е измежду водещите по успеваемост в класацията ИКТ ТОП 100 “, показа Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен шеф на Мнемоника.
още по тематиката
„ Със тактиката и проекта, които имаме, съм сигурен, че ще затвърдим позициите си на водещ снабдител на решения за осведомителна сигурност и регулаторна съгласуемост ”, добави мениджърът.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР