Дончев е изпратил детайлни писма до министрите с нарушенията на

...
Дончев е изпратил детайлни писма до министрите с нарушенията на
Коментари Харесай

Ударихме Тавана! Всеки Трябва Да Чуе Какво Разкри Томислав Дончев За Ситуацията В България!

Дончев е изпратил детайлни писма до министрите с нарушаванията на администрацията. Поставен е период от един месец тези нередности да бъдат отстранени.

Уредихме непрекъсваемостта на административното обслужване, когато някой пие кафе или има обедна отмора. Това нервира хората, сподели Дончев по отношение на резултатите от инспекцията при даването на 15 услуги в 13 общински и регионални администрации, осъществена по метода " скришен клиент ". Фокусът е бил върху постоянно предоставяни услуги като издаване на шофьорски книжки, винетни стикери, кадастрални скици и визи за планиране. Един от " тайните клиенти " разкри след инспекцията, че е чакал 6 часа за замяна на шофьорската брошура.

По думите на вицепремиера страната има какво да свърши, изключително когато приказваме за просвета и нововъведения. Да се ангажира с повече обществено финансиране. Но това би трябвало да е публичен развой, прикани Томислав Дончев.

Преди да се вършат политически мнения, би трябвало да изчакаме Комисия за защита на конкуренцията и КЕВР да се произнесат по договорката за ЧЕЗ, сподели Дончев във връзка договорката за придобиването на българските активи на ЧЕЗ от Еврохолд България. Тогава ще пристигна ред на политиците, в случай че има какво да се каже, означи той.

Повече от пет пъти е разликата в брутния вътрешен артикул на глава от популацията на обособени области на страната, а при общините тя е още по-голяма. Това сподели през вчерашния ден Томислав Дончев на конгрес, отдаден на бизнеса и развиването на районите.

" Имайки поради извънредно сериозните вътрешно-регионални развития, това е проблем. Свръхцентрализацията е един от белезите на едва развита страна. Нали знаете кой е другият - доста строги закони, които не се съблюдават. Абсолютна заблуда е, че общественото финансиране изливано, наливано в по-слабо развитите региони, е панацеята и ще реши казуса. Ние не трябва да вършим планове и начинания, които ще имат потребност в идващото десетилетие още веднъж да бъдат обект на обществено финансиране, а би трябвало да търсим такива, които обръщат трендовете ", разяснява вицепремиерът, представен от БНР.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР