Донасям с оглед разразилата се крупна антишпионска дейност за шпион,

...
Донасям с оглед разразилата се крупна антишпионска дейност за шпион,
Коментари Харесай

Румен Петков: Шпионинът се казва Александър Паунов

Донасям с оглед разразилата се крупна антишпионска активност за шпион, укрил се в редиците на българския парламент, шпионинът се споделя Александър Паунов. Това се споделя в "донос " от ръководителя на Политическа партия АБВ Румен Петков, изпратен от пресцентъра на партията.

В "доноса ", озаглавен "В очакване на Вишински и Джоузеф Маккарти ", се показва:

"Достопочтени, донасям на Вашето внимание с оглед разразилата се крупна антишпионска активност, за шпион, укрил се в редиците на българския парламент, измежду други 239. Шпионинът се споделя Александър Паунов. Върху него могат да се хвърлят доказуеми обвинявания за устрема му да пренасочи външнопилитическата ориентировка на Р България. Донасям на Вашето внимание и съответните обстоятелства:

1. Паунов е дете на дейни борци – самичък по себе си факт, заслужен за забраняване, от което най-вече ще бъде зарадвано лицето „ С “;
2. В Народното събрание той гласоподава „ срещу “ влизането на България в НАТО;
3. В Народното събрание се въздържа при гласуването за участието ни в ЕС;
4. Гласува срещу изпращането на наши войски в Ирак;
5. Депозира искане за изтеглянето на войските ни от Ирак;
6. Гласува срещу американските бази в България ( представяте ли си защо изменничество става дума);
7. Безочието и противодържавната му активност стигнаха до такава степен, че предложи в Р България да се организира референдум дали да останем в Европейски Съюз и НАТО.

На фона на тези му крупни незаконни противодържавни действия, оня келеш Малинов, наподобява пионерче (най-много да му води с някой лев).

Този подъл вид, това надълбоко тайно лице, този извънредно загадъчен шпион е прикривал тази си активност, стенограмите на Народното събрание, бидейки надълбоко уверен, че тъкмо там никой няма да огледа (най-малко от упоменатите адресати).
Предлагам да бъде задържан неотложно и с него да бъдем безкоромисни по натовски, т.е. в кауша до живот и никакви гаранции и независимост.

Политическа партия. Надявам се лицето „ С “ да ми е признателна също до живот за тези ми начинания.

Предано Ваш, както и на всички преди и след Вас, не си поставям името, заради загрижеността си да заема уместно място на „ Орлов мост “ в очакване на идващите.

Все отново за протокола: Румен Петков ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР