Доналд Тръмп заяви, че трябва да бъдат иззети Пулицъровите награди

...
Доналд Тръмп заяви, че трябва да бъдат иззети Пулицъровите награди
Коментари Харесай

Тръмп: Наградите Пулицър са дадени за лъжи - slava.bg

Доналд Тръмп съобщи, че би трябвало да бъдат конфискувани Пулицъровите награди от американските медии, които са ги получили поради изявления за сговор на неговия щаб с Русия, които изявления са се оказали лъжливи.

Това съобщи президентът на Съединени американски щати пред публицисти в Белия дом „ И всички тези писатели, по този начин наречените публицисти, които в действителност не са никакви публицисти, а мошеници, всички тези публицисти, които са получили Пулицъровите награди, би трябвало да бъдат накарани да върнат тези Пулицърови награди.

Защото те всички излъгаха. Защото в случай че вие през днешния ден видите новите документи, които бяха обнародвани, в тях ясно се вижда, че не е имало безусловно никакъв сговор с Русия”, посочи президентът. „ Всички тези Пулицърови награди би трябвало да бъдат върнати. Защото те са дадени незаслужено. Всичко това бяха лъжливи новини”, добави Тръмп.

„ Организационният комитет на Пулицъровите награди, или който и да дава тези награди, ще бъде компрометиран до момента в който не ги приберат назад. Защото Пулицъровите награди са дадени за нещо, което най-после се е оказало лъжлива вест. Пулицъровите награди би трябвало да се дават на оня, които е написал всичко правилно. И аз мога да ви дам дълъг лист на такива (журналисти)”, акцентира президентът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР