Доналд Тръмп трябва да бъде изпратен в затвора, каза председателят

...
Доналд Тръмп трябва да бъде изпратен в затвора, каза председателят
Коментари Харесай

Лидерът на демократите: Тръмп трябва да бъде пратен в затвора

Доналд Тръмп би трябвало да бъде изпратен в " пандиза ", сподели ръководителят на Камарата на представителите Нaнси Пелоси на събралите се демократи по време на съвещание при затворени порти за това дали да стартира процедура за импийчмънт против президента, заяви Politico.
Пелоси, политическият зложелател на Тръмп в Конгреса, от дълго време декларира, че не е подготвена да предприеме това, което биха били надълбоко раединителни дейности около импийчмънт и че тя би предпочела президентът да бъде надвит на изборите през идната година.
На срещата си с ръководителите на комисията късно във вторник тя се сблъска с Джери Надлър по отношение на това дали да стартира следствие за импийчмънт, употребявайки език, който ускори реториката сред най-високопоставените демократи и Тръмп.
" Не желая да го виждам свален с импийчмънт, желая да го видя в пандиза ", сподели Пелоси съгласно Politico, който цитира голям брой източници от средите на демократите, осведомени със срещата.
Много демократи считат, че Тръмп е нарушил закона, пробвайки се да попречи на следствията на намесата на Русия в изборите в Съединени американски щати през 2016 година
Той също по този начин е упрекнат в заплащането преди изборите на пари за мълчанието на две дами, които настояват, че са имали романи с Тръмп, и за нарушение на конституционните забрани на президентите, получаващи финансови помощи от непознати държавни управления.
Но Пелоси твърди, че започването на следствие за импийчмънт би трябвало да бъде направено единствено в случай че има задоволителна социална поддръжка и забележителна двупартийна поддръжка.
Запитана за коментара на Пелоси за " пандиза ", шефът на стратегически връзки на Белия дом Мерседес Шлап предложи " трогателен " отговор.
" Колко шокиращо е. Демократите са радикални и са неконатктни и отхвърлят да работят с президента по въпроси като актуалната рецесия по американската граница с Мексико ", сподели Шлап пред Fox News.
" Те са по-фокусирани да нападат този президент, да подкопават този президент, в сравнение с да вземат решение главните проблеми на страната ", добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР