Доналд Тръмп стана третият президент в историята на САЩ, чието

...
Доналд Тръмп стана третият президент в историята на САЩ, чието
Коментари Харесай

Какво следва за Тръмп след историческия вот в Долната камара на Конгреса

Доналд Тръмп стана третият президент в историята на Съединени американски щати, чието премахване беше утвърдено от Долната камара на Конгреса.

 © БГНЕС
Злоупотреба с власт и възпрепятстване работата на Конгреса са двете обвинявания, с които се желае импийчмънт на Тръмп. " За " гласоподаваха съвсем всички демократи, " Против " - всички републиканци.

Сега казусът се поема от Сената. Очакванията са процесът там да стартира при започване на идната година, по кое време тъкмо не е ясно.

Горната камара се управлява от републиканците, тъй че до действително премахване на президента Тръмп надали ще се стигне.

Държавният глава отхвърля да е правил нещо неправилно. По време за дебата за импийчмънт той пускаше гневни мнения в Туитър. А по-късно взе участие на избирателен протест в щата Мичиган, където още веднъж подлага на критика демократите.
 Камарата на представителите гласоподава за импийчмънт на Доналд Тръмп Камарата на представителите гласоподава за импийчмънт на Доналд Тръмп
Камарата на представителите на американския Конгрес гласоподава за импийчмънт на президента Доналд Тръмп, с което го трансформира в третия американски държаве...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР