Доналд Тръмп се ядосва, след като разбра, че може да

...
Доналд Тръмп се ядосва, след като разбра, че може да
Коментари Харесай

Вътре във връзката на Доналд Тръмп със сина си Барън, докато той се ядосва заради потенциално пропуснато дипломиране

Доналд Тръмп се ядосва, откакто разбра, че може да се наложи да пропусне дипломирането на сина си Барън - и това ще бъде забележителен удар, откогато двойката се появи да имат близки връзки.

Вчера някогашният президент се разгневи, че „ наподобява “ арбитър Хуан Мърчан, който следи процеса на Тръмп за секрети пари, „ няма да му разреши “ да участва на церемонията по дипломирането на сина си в гимназията на 17 май - макар че това не е напълно истината. Мърчан в действителност сподели, че може да е допустимо Тръмп да отиде на дипломирането на Барън, само че това ще зависи от развиването на правосъдния развой.

Тръмп явно доста желае да стигне до дипломирането на сина си и, макар че той и Мелания се пробват да пазете живота на Барън в загадка, защото той растеше, ясно е, че бащата и синът са близки. Докато пораства, Барън прекарва известно време както в Ню Йорк, по този начин и в Мар-а-Лаго във Флорида, където посещава влиятелно учебно заведение за 38 000 $ (30 500 английски лири), наречено Академия Оксбридж....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР