Доналд Тръмп с компромисно предложение, с което да се сложи

...
Доналд Тръмп с компромисно предложение, с което да се сложи
Коментари Харесай

Доналд Тръмп настоя за по-сериозни мерки за сигурност по границата

Доналд Тръмп с компромисно предложение, с което да се постави завършек на парализата във федералното държавно управление. Но демократите го дефинираха като " недопустимо ".

Дългоочакваното особено послание на Доналд Тръмп стартира с това, че Съединени американски щати постоянно са били гостоприемни към мигрантите, само че системата сега е неработеща. За следващ път изброи за какво упорства за стената и за по-сериозни ограничения за сигурност по границата.

Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: " За това съм тук, с цел да сложа завършек на този застой и да предложа на Конгреса вид за слагането на завършек на частичното прекъсване на работата на държавното управление, и да решим казуса по южната граница. "
След което в детайли разгласи какво включва проекта, направен единствено благодарение на републиканци, означиха наблюдаващи. Тръмп още веднъж настоя за финансиране на построяването на стената по границата с Мексико - става дума за 5 милиарда и 700 милиона $.
 © Българска телеграфна агенция
Като в подмяна даде обещание, че с 3 години ще удължи програмата за така наречен мечтатели - 800 000 имигранти, влезнали в страната нелегално, когато са били деца, ще бъде удължена и програмата за лицата, ползващи краткотрайна протекция. И още наемане на още 2750 гранични чиновници, нови 75 съдийски екипа, които да преглеждат молбите на мигрантите, както и 800 милиона $ за филантропична помощ.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: " Това е нашият проект. Сигурност по границите, програмата за мечтателите и за краткотрайно пребиваващите и доста други неща. Разбираем, почтен, обективен, рационален, предлагащ доста взаимни отстъпки. "
Още преди обръщението да е станало факт, стана ясно, че демократите няма да го поддържат. " Компилация от няколко отхвърляни преди начинания, която от коя по неприемливи " - по този начин разяснява проектът на Тръмп водачът на демократите в Камарата на представителите - Нанси Пелоси. По всичко проличава, че рецесията с финансирането на федералното държавно управление продължава, а близо 800 хиляди чиновници остават без заплати.
 Тръмп е подготвен да предложи компромис по въпроса за имиграцията Тръмп е подготвен да предложи компромис по въпроса за имиграцията
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще предложи в тирада през днешния ден компромис по въпроса за имиграцията. В изявлението си обаче той няма да отстъпи от настояването да...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР