Доналд Тръмп пристигна в съда в Ню Йорк за началото

...
Доналд Тръмп пристигна в съда в Ню Йорк за началото
Коментари Харесай

Доналд Тръмп пристигна в съда за исторически наказателен процес, след като предизвикателно удари небето

Доналд Тръмп дойде в съда в Ню Йорк за началото на своя исторически развой за безмълвни пари, защото той става първият някогашен президент на Съединени американски щати, който изправени пред углавен развой.

Преди производството пред арбитър Хуан Мърчан, което стартира с избор на правосъдни заседатели, с цел да дефинира дали жителите могат да служат независимо и заслужено, някогашният президент на Съединени американски щати влезе в съда в Манхатън към 14:00 ч. (BST) в понеделник следобяд.

Наказателното гонене от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг идва, откакто Тръмп беше упрекнат във подправяне на бизнес досиета, с цел да прикрие хипотетично заплащане на пари, направено на Сторми Даниелс, някогашна звезда от филми за възрастни, в опит да прикрие вредата информация малко преди изборите през 2016 година Тръмп, който се призна за почтен по всичките 34 закононарушения, е изправен пред най-много четири години затвор, в случай че бъде приет за отговорен, само че може да избегне пандиза и вместо това да получи санкция.

ЧЕТ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР