Доналд Тръмп постави президентски рекорд за най-много туитове в един

...
Доналд Тръмп постави президентски рекорд за най-много туитове в един
Коментари Харесай

Доналд Тръмп постави президентски рекорд за най-много туитове в един ден – 142

Доналд Тръмп сложи президентски връх за най-вече туитове в един ден, заяви интернет порталът Factba.se, който компилира и проучва данни за формалните изказвания на Тръмп.

Предишният връх на Тръмп като президент по този индикатор е бил 123 туита в първия ден на съвещанието на юридическата комисия на Камарата на представителите на Съединени американски щати на 12 декември м.г. за одобрение на две обвинявания за неговия импийчмънт.

Той е подобрил този индикатор през вчерашния ден по време на присъединяване си в Световния стопански конгрес в Давос, откъдето е туитнал и ретуитнал 142 туита.

Пикът е бил сред 6 ч. и 7 ч. сутринта локално време, когато за един час Тръмп е пуснал 41 туита, което прави по един на всеки 88 секунди.

Повечето послания на американския президент към неговите над 71 милиона почитатели в Туитър през вчерашния ден са били свързани с процеса в Сената на Съединени американски щати за отстраняването му от служба, основно ретуитвания на послания, видеоклипове и фотоси от републиканци по този мотив, както и рецензии на Тръмп към Адам Шиф, който е основният обвинител на демократите в процеса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР