Доналд Тръмп покани севернокорейския лидер Ким Чен-ун на среща на

...
Доналд Тръмп покани севернокорейския лидер Ким Чен-ун на среща на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп покани Ким Чен-ун на границата между Южна и Северна Корея

Доналд Тръмп предложения севернокорейския водач Ким Чен-ун на среща на границата с Южна Корея.

Американският президент дойде на публично посещаване в Сеул в основен миг за мирните договаряния на полуострова и нуклеарното разоръжаване на Северна Корея.
Пробив в връзките сред Съединени американски щати, Китай и Северна Корея Доналд Тръмп съобщи, че е подготвен на историческо съглашение с Пекин
Северна Корея дефинира поканата като " доста забавно предложение ". Тръмп показа, че концепцията му пристигнала непринудено и не чака тежки диалози, а по-скоро приятелско здрависване. Мястото на срещата обаче е от основно значение – линията на раздора сред Севера и Юга.

Това е ария за разлъка. За невъзможна обич. Скръбта и болката са пропили Демилитаризираната зона сред Северна и Южна Корея.

„ Като граждански бях не запомнил да държа автомат, бях не запомнил ужаса на войната. През 70-те участвах в престрелка със севернокорейски шпиони на браздата. Моят пълководец беше тежко ранен”, спомня си Хан Ин Те – водач на туристически рейс.
Срещата на Г-20: Климатичните промени и стопанската система измежду тематиките Лидерите ще проведат и доста двустранни срещи, на които се чака да бъдат разисквани връзките сред Вашингтон и Техеран
Доналд Тръмп възнамерява да посети демилитаризираната зона. Тежко охраняваната разграничителна линия сред Северна и Южна Корея, наречена в миналото от Бил Клинтън – " най-страшното място на земята ".

В последната година обаче мястото е цялостно с деца. С началото на стоплянето на връзките сред Севера и Юга, един по един някогашните военни обекти по браздата се разоръжават и се трансформират в туристически зони – в монументи възхваляващи мира.

“Децата гледат и се снимат с оръдията и бойните машини, които в никакъв случай повече няма да се употребяват за война”, споделя Таун Цонг – служителка на неправителствена организация.

„ Когато хванах този автомат играчка, изплуваха всички тези усеща и още веднъж се помолих за обединяване, тъй като ние сме една нация и раздялата е доста тежка за двете страни:, изясни Хан Ин Те – водач на туристически рейс.

Срещата сред Доналд Тръмп и Ким Чен-ун на следващия ден към момента не е дефинитивно доказана. Ако въпреки всичко се случи, и двете страни чакат възобновяване на градивния разговор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР