Доналд Тръмп похвали лекар, който говори против използването на маски

...
Доналд Тръмп похвали лекар, който говори против използването на маски
Коментари Харесай

Тръмп хвали лекар, който говори за извънземно ДНК в лекарства и гинекологични проблеми след секс с демони

Доналд Тръмп похвали доктор, който приказва срещу потреблението на маски в битката с ковид . Въпросният доктор също твърди, че извънземно ДНК е употребявано в лекарство и някои гинекологични проблеми са породени от хора , които мечтаят да вършат секс с демони, написа " Гардиън ".

В понеделник група здравни служащи разгласява онлайн видео с изказвания за ковид, които са в несъгласие с формалните насоки на държавното управление. Сред тях е жена, която се показа като лекар Стела Иманюел и разгласи: " Вие не се нуждаете от маски. Има лек ".

Държавният глава на Съединени американски щати разгласява версия на видеото, което бързо бе забелязано от десетки хиляди във " Facebook " и YouTube преди двете компании да го смъкват, защото съдържа лъжи за публичното здраве. Профилът на Доналд Тръмп-младши, един от синовете на американския водач, в " Туитър " бе стеснен от компанията за 12 часа , откакто прикани видеото " би трябвало да се гледа ".

На конференция в Белия дом Тръмп изрази неразбиране за какво по този начин нареченото видео " Американските лекари на фронтовата линия " е отстранено. Той акцентира, че Иманюел е декларирала, че е лекувала стотици пациенти с ковид с лекарството срещу малария хидроксихлорохин , което обаче съгласно проучвания се оказва безрезултатно против вируса.
 Фаучи обори Тръмп, не е подвеждал за ковид
Фаучи обори Тръмп, не е подвеждал за ковид

Поредни обвинявания сред двамата

" Не знам за какво. Мисля, че те са доста уважавани лекари. Имаше жена, която беше грандиозна в изказванията си за това и тя има голям триумф в това ", разяснява президентът на Съединени американски щати.

Но сътрудник на Си Ен Ен в Белия дом обясни на президента. " Жената, за която вие казвате, че е " страховит лекар " в това видео, което вие публикувахте в " Туитър " предходната нощ, споделя, че маските не работят и има лек за ковид, двете обаче съгласно здравните специалисти не са истина ", сподели журналистът.

" Тя също е качила видеоклипове, в които декларира, че лекарите вършат медикаменти, употребявайки ДНК от извънземни и че те се пробват да основат ваксина, с цел да те ваксинират от това да станете религиозни ", продължи репортерът.

" Tуитър " краткотрайно ограничи акаунта на сина на Доналд Тръмп

Заради видео за дезинформация за COVID-19

Доналд Тръмп отговори на журналиста: " Може би е същият човек, може и да не е, само че мога да ти кажа това. Тя бе в ефир с доста други лекари. Те са огромни почитатели на хидроксихлорохина и аз мисля, че тя беше доста впечатляваща в този смисъл, от кое място идва - не знам от коя страна идва - само че тя сподели, че има голям триумф със стотици разнообразни пациенти. И аз мисля, че нейният глас е значим глас, само че аз не знам нищо за нея ".

Кореспондентът на Си Ен Ен взе думата, само че Тръмп ненадейно приключи конференцията.

Иманюел е регистриран доктор в Тексас и управлява клиника в мол до нейната черква, Firepower Ministries, оповестява Daily Beast.
 Тръмп даде обещание
Тръмп даде обещание " златен век " за Съединени американски щати след победа над ковид

Ако Байдън завоюва, пазарите ще се срутен и градовете ще горят

Според медията тя постоянно твърди, че гинекологични проблеми като кисти и ендометриоза са породени от хора, които вършат секс в сънищата си с демони и вещици . Тя твърди, че сега се употребява извънземно ДНК в медикаменти и че учените основават ваксина, която пречи на хората да бъдат религиозни.

Водещият здравен специалист в Съединени американски щати Антъни Фаучи удостовери, че множеството изследвания демонстрират, че хидроксихлорохинът, промотиран от Тръмп, не е сполучлив против ковид.

На брифинга обаче Тръмп продължи да го пази.

" Много лекари считат, че е извънредно сполучлив, хидроксихлорохинът. Някои хора не считат това. Някои хора, аз мисля, че е доста политически. Вярвам в това. Бих го взел. Както знаете, аз го вземах за 14-дневен интервал и аз съм тук, нали? Тук съм ", изясни американският водач.

Проучване от предишния месец на New York Times/Siena College откри, че 67% от американците се доверяват на Фаучи за вярна информация за ковид, до момента в който единствено 26 на 100 се доверяват на Тръмп.

По-рано тази година Тръмп изненада целия свят с догатката си дали не може да се инжектира дезинфектант за лекуване на ковид.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР