Доналд Тръмп отново разкритикува кмета на британската столица Садик Кан,

...
Доналд Тръмп отново разкритикува кмета на британската столица Садик Кан,
Коментари Харесай

Тръмп:Лондон е Лондонистан, кметът е бедствие!

Доналд Тръмп още веднъж разкритикува кмета на английската столица Садик Кан, наричайки го " злополучие " и предричайки, че занапред ще става по-лошо в града, заяви " Ройтерс ".

Причината е убийството на трима души единствено за един ден в Лондон. По традиция, президентът на Съединени американски щати изрече рецензията си в Туитър. Той също по този начин показа думите на крайнодясната журналистка Кати Хопкинс, в които се споделя, че " Това е Лондонистан на Кан ".

От известно време насам Тръмп подлага на критика Кан за неспособността му да се оправи с престъпността и мюсюлманската радикализация в столицата.

По-рано този месец Тръмп назова Садик Хан " цялостен несретник ", откакто кметът подлага на критика английското държавно управление, че е поканило Тръмп на публично посещаване. Хан съпостави Тръмп с фашистите от предишния век. Но враждата сред двамата датира от няколко години - Хан, който е пакистански генезис, подлага на критика Тръмп поради възбраната му мюсюлмани да влизат в Съединени американски щати, а Тръмп скастри кмета, че не се е справил с теророристичните офанзиви на Лонвоския мост през 2017 година, когато 11 индивида бяха убити.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР