Доналд Тръмп остро разкритикува промяната в правилата за провеждане на

...
Доналд Тръмп остро разкритикува промяната в правилата за провеждане на
Коментари Харесай

Промени в последния предизборен дебат ядосаха Тръмп


Доналд Тръмп остро разкритикува смяната в разпоредбите за осъществяване на предизборни диспути. Американската президентска дебатна комисия разгласи, че до момента в който единият претендент приказва, микрофонът на другия ще бъде изключен, с цел да не се прекъсват и да се избегне хаоса от първия спор на 30 септември, по време на който Тръмп прекъсваше Джо Байдън. Тогава имаше разногласия освен сред двамата, само че и сред президента и модератора на срещата. Крис Уолъс трябваше да моли за преустановяване на кръстосаните диалози и увеличи звук на президента, че подценява разпоредбите. В един миг Байдън се обърна към Тръмп с думите " Млъкни, момче! "

Очаква се двамата кандидати за Белия дом да се изправят един против различен в финален избирателен спор в четвъртък.

Според Тръмп обаче смяната в разпоредбите е   " доста несправедлива “, той също по този начин възрази против определените от модератора тематики за дискутиране. Въпросите ще засягат расовите пробеми, американските фамилии, климатичните промени, националната сигурност и управление. 90-минутният спор ще бъде разграничен на 15-минутни сегменти за всяка тематика, като на всеки претендент му се дават две минути за коментар, преди да се пристъпи към открит спор, който ще продължи по девет минуи за всеки въпрос. И двата микрофона ще бъдат включени за откритата полемика. 

Според мениджъра на предизборната акция на Тръмп Бил Степиън, щабовете се били договорили, че фокус на поседната предизборна среща ще бъде външната политика.  " Президентът Тръмп ще организира дебата с Джо Байдън без значение от измененията в разпоредбите, направени в последния миг от предубедената комисия в следващия им опит да дават преимущество на своя желан претендент “, сподели той.

Степиън също по този начин счита, че задачата е да се избегнат въпроси, свързани със публикацията, оповестена в петък от вестник " Ню Йорк пост ", съгласно която синът на Джо Байдън Хънтър е сключвал покупко-продажби в Украйна и Китай, когато татко му бил вицепрезидент.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР