Доналд Тръмп не е благоустроил гроба на бившата си Ивана Тръмп на голф игрището си в Бедминстър и сега е залят от неподредена бъркотия от бурени: доклад

...
Гробът на първата съпруга на Доналд Тръмп, Ивана Тръмп, е
Коментари Харесай

Гробът на първата съпруга на Доналд Тръмп, Ивана Тръмп, е обрасъл с бурени, според Daily Mail.

Ивана Тръмп почина миналата година и беше положена в Националния голф клуб на Тръмп в Ню Джърси.

Надгробният й камък едва се вижда в снимки и видео от сайта, публикувано от Daily Mail.

Гробът на Ивана Тръмп, първата съпруга на бившия президент Доналд Тръмп, вече е покрит с трева и бурени, според нов доклад от Daily Mail.

Ивана Тръмп почина на 14 юли 2022 г. в градската си къща в Ню Йорк. Съдебният лекар в Ню Йорк каза, че тя е починала от наранявания от тъп удар по торса й и определи смъртта й като злополука. Тя беше положена в частен семеен парцел в Националния голф клуб на Тръмп в Бедминстър, Ню Джърси.

Месеци след погребението й снимки на зле поддържания гроб на Ивана бяха публикувани от Daily Mail. Нейният надгробен камък едва се виждаше на снимките и изглеждаше до голяма степен затрупан от дълга трева и плевели.

Официален представител на Тръмп каза пред Daily Mail, че по-голям надгробен камък ще бъде положен, след като почвата и основата бъдат дадени време за пълно установяване.

Семейство Тръмп се ожениха през 1977 г. и имаха три деца заедно: Доналд Тръмп младши, Иванка Тръмп и Ерик Тръмп. Те се разведоха през 1992 г. след аферата на Тръмп с Марла Мейпълс.

„Тя беше прекрасна, красива и невероятна жена, която водеше страхотен и вдъхновяващ живот“, каза Тръмп в почит към Ивана след смъртта й .

Insider съобщи през юли 2022 г., че погребването на Ивана на голф игрището в Бедминстър може да е начин бившият президент да получи някои данъчни облекчения. Съгласно данъчния кодекс на щата Ню Джърси, всяка земя, предназначена за гробище, е освободена от всички данъци, ставки и оценки.

Но Тръмп отдавна обмисля идеята да построи гроб на голф игрището. През 2012 г. новинарският сайт NJ.com каза, че Тръмп е мислил да построи висока 19 фута каменна конструкция в класически стил като мавзолей за семейството си. Планът беше отменен, след като Тръмп се сблъска с опозиция от страна на градските власти, които казаха, че дизайнът на конструкцията ще бъде крещящ и неуместен, според The ​​Washington Post.

Представители на Доналд Тръмп не отговориха веднага на искане за коментар от Insider, изпратено извън редовното работно време.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР