Доналд Тръмп не бива да бъде отстраняван, освен ако причините

...
Доналд Тръмп не бива да бъде отстраняван, освен ако причините
Коментари Харесай

Нанси Пелоси: Тръмп е негоден за президент, но не съм за импийчмънт

Доналд Тръмп не трябва да бъде отстраняван, в случай че аргументите не са непреодолими, като се има поради, че това би било разделяне за страната. Това съобщи Нанси Пелоси, лидерката на демократите в Камарата на представителите, оповестява английският вестник " Гардиън ".

„ Аз не съм за импийчмънт “, съобщи Пелоси в изявление за " Вашингтон пост ". „ Импийчмънт е толкоз разграничителен за страната, че в случай че няма нещо толкоз непреодолимо, не мисля, че би трябвало да вървим по този път, тъй като разделя страната “, посочи тя. „ Просто не си коства “.

Специалният прокурор Робърт Мълър проверява намесата на Русия в президентската акция през 2016 година, вероятно скрито съглашение сред акцията на Тръмп и съветското държавно управление и дали Тръмп се е опитал да попречи на следствието. Тръмп отхвърли злоупотребата и назова следствието лов на вещици. Очаква се Мълър скоро да изпрати отчет до основния прокурор на Съединени американски щати, Уилям Бар, обрисувайки констатациите си, а всяко доказателство за злоупотреби може да накара Конгреса да предприеме дейности против президента.

Въпреки това, Пелоси съобщи, че ще бъде прекомерно разединително да се в профил Тръмп, тя охарактеризира президента като неспособен да заема длъжността.

„ Не, не мисля, че той е кадърен да бъде президент на Съединените щати “, сподели Пелоси, добавяйки, че той е „ етично и интелектуално неспособен “.

Демократите се сблъскват с възходящ напън от ляво за импийчмънт, в това число многомилионна рекламна акция от демократичния милиардер Том Стейер в поддръжка за дейности против Тръмп. Реагирайки на нейните мнения, Стейер уточни, че позицията на Пелоси е „ политически комфортна “. Председателят на Комисията по правораздаване на американската Камара на представителите Джералд Надлър съобщи, че счита, че Тръмп е направил спънка на правораздаването, само че е прекомерно рано да се вземе решение за импийчмънт, предава " Фокус ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР