Доналд Тръмп-младши може да е попречил на цялата защита на

...
Доналд Тръмп-младши може да е попречил на цялата защита на
Коментари Харесай

Тръмп-младши току-що изрече думата, която може да попречи на цялата защита на семейството му

Доналд Тръмп-младши може да е попречил на цялата отбрана на своя юридически екип в понеделник, подхлъзвайки се в показанията си, че собствеността на фамилията във Флорида, Mar-a -Lago е по-скоро „ имение “, в сравнение с клуб.

„ Баща ми купи това, което беше едно от най-хубавите имения на всички места по света “, сподели Дон младши понеделник сутринта във връзка със постройката, която той наименуван " " и отъждествен на " американски палат ".

Но никакво разкрасяване няма да скрие признанието на Тръмп-младши: обичаният дом на фамилията във Флорида в Мар-а-Лаго – който апропо Тръмп употребява като съществена резиденция, откогато напусна Белият дом през 2021 година се възприема от фамилията като имение или жилищен парцел.

Оспорваната оценка на е в основата на процеса за машинация против организацията Тръмп. Миналата седмица юристи от канцеларията на основния прокурор на щата Ню Йорк акцентираха несъответстващи оценки за разнообразни интернационалните парцели на някогашния президент, в това число контракт за развиване на Мар-а-Лаго, който лимитира статута на главната резиденция на Тръмп до клуб.

Въпреки рестриктивните мерки върху акта, офисът на основния прокурор на Ню Йорк твърди, че Тръмп е преувеличил цената на Mar-a-Lago въз основа на това, че е бил употребен като частен дом и може да бъде продаден като подобен.

Делото за банкова машинация на стойност 250 милиона $ се надява да потвърди, че Тръмп е измамил банки и застрахователи, като е надценил доста чистото си положение – с парцели като Mar-a-Lago. Досега съдията от Върховния съд на щата Ню Йорк Артър Енгорон към този момент е открил, че Тръмп и двамата му синове, Дон младши и Ерик, са направили машинация.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР