Доналд Тръмп критикува обвиненията срещу изборите в навечерието на съдебното изслушване

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се нахвърли срещу обвиненията
Коментари Харесай

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се нахвърли срещу обвиненията срещу него в заговор за отмяна на поражението му на изборите през 2020 г. навечерието на явяването му в съда.

„Безпрецедентното обвинение“ показва „корупцията, скандала и провала“ на САЩ по време на президентството на Джо Байдън, написа той в социалните мрежи медии.

Във Вашингтон се засилват мерките за сигурност за изслушването в четвъртък.

Г-н Тръмп вече е изправен пред две други наказателни дела, докато води кампанията си за Белия дом през следващата година.

Но делото за изборите, по което той беше обвинен във вторник, се смята от всички за най-сериозното един от всички.

Кои са шестимата предполагаеми съзаговорници на Тръмп? Пет извода от третото обвинение на Тръмп Може ли Тръмп да влезе в затвора и други ключови въпроси

В изцяло капитал В публикация с писма в своята платформа Truth Social в сряда г-н Тръмп, който беше в своя голф клуб в Бедминстър, Ню Джърси, благодари на последователите си и каза: „Никога досега не съм имал толкова голяма подкрепа за нищо.“

В други публикации той атакува съперничещите си републикански кандидати за президент, включително бившия си вицепрезидент Майк Пенс и губернатора на Флорида Рон ДеСантис.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР