Доналд Тръмп каза днес, че няма друг американски президент, който

...
Доналд Тръмп каза днес, че няма друг американски президент, който
Коментари Харесай

Тръмп смята, че е президентът, проявил най-голяма твърдост към Русия

Доналд Тръмп сподели през днешния ден, че няма различен американски президент, който да се е държал толкоз " твърдо " към Русия като него, оповестиха информационните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Изявлението бе направена на фона на продължаващите рецензии поради държанието му на срещата в Хелзинки с съветския му сътрудник Владимир Путин, съобщи " Асошиейтед прес ".

" Никога не е имало президент, който е бил толкоз корав във връзка с Русия като мен ", съобщи Тръмп в края на съвещание на кабинета и добави, че Путин " знае това по-добре от всекиго, сигурно по-добре от медиите ".

Като образец за твърдата си позиция към Русия Тръмп уточни американските наказания против Москва и експулсирането на хипотетични съветски шпиони от Съединени американски щати.

В столицата на Финландия президентът на Съединени американски щати сложи под подозрение заключенията на разследващите служби на страната си, че Русия се е намесвала в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, само че през днешния ден се отметна от думите си като сподели, че е желал да насочи обръщение за противоположното. " Казал към, че не виждам причина Русия да стои зад хакерските офанзиви, а желаех да кажа, че не виждам причина Русия да не стои зад тези дейности ", сподели той.

Днес на въпрос дали Съединени американски щати не престават да са " цел " на Русия, Тръмп отговори негативно и влезе в несъгласие с предизвестията на шефа на американските разследващи служби Дан Коутс за заплаха от хакерски атаки по отношение на идните междинни избори в Съединени американски щати.

Преди съвещанието на държавното управление Тръмп съобщи, че европейската му обиколка, в това число срещите в НАТО, срещите с английското управление и съветския президент, са били " голям триумф ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР