Доналд Тръмп изнасилил бившата си съпруга Ивана под въздействието на

...
Доналд Тръмп изнасилил бившата си съпруга Ивана под въздействието на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп изнасилил Ивана от болка и яд 


Доналд Тръмп изнасилил някогашната си брачна половинка Ивана под въздействието на мощна болежка и яд, откакто си направил интервенция за понижаване на плешивостта. За интервенцията признава общата им щерка от брака на милиардера и красивата чехкиня. Иванка Тръмп постоянно се подигравала на татко си поради интервенцията, при която се режат елементи от скалпа, разкрива нова биографична книга за американския президент, отдадена на една година в Овалния кабинет, оповестява vesti.bg

Косата на Доналд Тръмп от дълго време е известна тематика в обществените медии, като хората постоянно се подиграват освен на цвета, само че и на формата. Мнозина залагат, че той има и тупе. Това не е правилно. Прическата му се съпоставя с рошави чехли Gucci, с тролска кукла и грозна гъсеница в Перу.

Според новата книга на Майкъл Улф, отдадена на първата година на президента Тръмп в кабинета „Огън и гняв: В Белия Дом на Тръмп“, Иванка Тръмп се надсмива на личния си татко и споделя с другари, че имал интервенция за понижаване на скалпа, която да спре оплешивяването му, споделя Huffington Post.

Това е интервенция, при която се отстраняват елементи от скалпа, наранени от плешивост, с цел да се понижи общата повърхност на алопеция. Тръмп си е я направил през 1989 година. Американското издание написа, че болката, която изпитвал и яда от това какъв брой го боли, той излял над тогавашната си брачна половинка Ивана – майката на красивата Иванка. Ивана споделя за пръв път това по време на развода им през 1990 година, се твърди в книга, написана 3 години по-късно от тексаски кореспондент, озаглавена „Изгубеният магнат. Многото животи на Доналд Тръмп“.

По време на президентската акция юристът на Тръмп заплаши кореспондент, написал, че е изнасилил брачната половинка си в Ню Йорк – във видеото. Поводът са нападките на Тръмп за мигрантите от Мексико, които той назовава „изнасилвачи“. Полудял от болежка преди 29 години, когато се подложил на това, той желал да накара Ивана да страда като него и я упреквал, че тя му предложила пластичния хирург.

„Вашият шибан доктор ме унищожи! – изкрещява той. Доналд навежда Ивана на леглото. След това я хваща за косата, там, където са го рязали него. Доналд стартира да къса косата на Ивана, като че ли се пробва да я накара да почувства същата болежка, която изпитва. Ивана стартира да плаче и да крещи. Той раздира облеклата си и разкопчава панталоните си“. В книгата следва детайлно изложение на случилото се. На идващия ден, когато Ивана се върнала в спалнята, той я чакал. Тя изглеждала ужасена от раздраната коса, разпръсната на всички места в леглото, той я гледал гневно и попитал Нали боли?

По-късно самата Ивана признава с половин уста това в публично известие. Медията обаче припомня, че през 1991 година Ивана подписва съглашение, което й не разрешава да приказва за брака си. „За мен това бе обезчестяване, само че не желая думите ми да бъдат възприемани безусловно и в престъпния смисъл на думата“, декларира през днешния ден 68-годишната Ивана.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР