Доналд Тръмп искал да се закълне като държавен глава, положил

...
Доналд Тръмп искал да се закълне като държавен глава, положил
Коментари Харесай

Тръмп искал да положи клетва на своя книга

Доналд Тръмп желал да се закълне като държавен глава, положил ръка върху своя лична творба, а не върху Библията, каквато е традицията. Това написа осведомителният портал Slate, цитирайки извадки от книга, която следва да бъде оповестена.

Тя е дело на Омароса Маниголт-Нюман – някогашна директорка на службата за връзки на Белия дом, която се отдръпна от поста през януари т.г.

По думите на Омароса Тръмп я попитал какво мисли за концепцията да постави клетва над “Изкуството на договорката ”, написана от него в съавторство с журналиста Тони Шварц и излязла в продажба през 1987 година “Това е най-великата книга за бизнеса ”, обяснил Тръмп и показал, че клетвата над нея ще символизира желанията му да “сключва най-хубавите покупко-продажби за страната ”. И не пропуснал да добави, че по този начин ще се усилят продажбите на творбата му. Екипът на президента обаче съумял да го разубеди и той постави клетва с ръка на Библията.

Омароса твърди още, че откакто напуснала Белия дом, помощници на Тръмп й предложили да й заплащат месечно по 15 000 $, с цел да не популяризира информацията от кухнята на президентската администрация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР