Доналд Тръмп има намерение да експулсира руски дипломати от САЩ

...
Доналд Тръмп има намерение да експулсира руски дипломати от САЩ
Коментари Харесай

И САЩ може да изгонят руски дипломати

Доналд Тръмп има желание да експулсира съветски дипломати от Съединени американски щати в символ на взаимност с Англия, която наложи тази мярка след опита за ликвидиране на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал, съобщи американски осведомен източник, представен от Ройтерс.

Решението може да бъде взето в съгласие с това на европейските държавни управления и да бъде оповестено тази седмица. Няколко страни от Европейски Съюз обмислят ограничения в отговор на офанзивата в Солсбъри, съобщи предходната седмица източник от Елисейския замък.

В четвъртък държавните водачите на страните от Европейски Съюз взеха решение да отзоват европейския дипломат в Москва като алегорична реакция на нападението във Англия и последвалото изостряне на връзките с Кремъл.

Говорителят на Белия дом Радж Шах съобщи, че Съединени американски щати изследват разновидностите за отговор, само че без да даде детайлности.

Москва отхвърля всякаква отговорност за офанзивата с бойно отровно вещество в Солсбъри и експулсира 23-ма английски дипломати - колкото съветски дипломати изгони и Лондон.

Информационните организации означават, че Донад Тръмп се пробва да усъвършенства връзките с Владимир Путин и предходната седмица го е поздравил за четвъртия му мандат.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР