Доналд Тръмп и неговите съюзници започнаха да изготвят конкретни планове

...
Доналд Тръмп и неговите съюзници започнаха да изготвят конкретни планове
Коментари Харесай

WP: Тръмп подготвя мащабна вендета срещу критиците си и чистка във ФБР

Доналд Тръмп и неговите съдружници започнаха да изготвят съответни проекти за потребление на федералното държавно управление за наказване на критици и съперници, в случай че завоюва втори мандат, като Тръмп посочва лица, които желае да проверява или преследва, а сътрудниците му изготвят проекти за евентуално задействане на Закона за протестите още в първия ден на мандата му, с цел да може да употребява армията против цивилен демонстрации, написа The Washington Post .

В персонални диалози през последните месеци Тръмп е заявявал на съветници и другари, че желае Министерството на правораздаването да проверява тогавашни чиновници и съдружници, които са станали сериозни към интервала на ръководството му, в това число някогашния му шеф на щаба Джон Кели и някогашния основен прокурор Уилям П. Бар, както и някогашния му юрист Тай Коб и някогашния ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати военачалник Марк Мили, настояват хора, които са разговаряли с него и които, както и други, са говорили при изискване за анонимност, с цел да опишат частните диалози. Тръмп също по този начин е приказвал за правосъдно гонене на чиновници във ФБР и Министерството на правораздаването, е декларирал осведомен с въпроса.

В общественото пространство Тръмп се е зарекъл да назначи специфичен прокурор, който да " преследва " президента на Съединени американски щати Джо Байдън и фамилията му. Тръмп постоянно е отправял към тях обвинявания в корупция, които не са подкрепени от наличните доказателства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР