“Доналд Тръмп е тотален загубеняк” – така американският актьор Робърт

...
“Доналд Тръмп е тотален загубеняк” – така американският актьор Робърт
Коментари Харесай

Робърт де Ниро: Тръмп е тотален загубеняк

“Доналд Тръмп е цялостен загубеняк” – по този начин американският артист Робърт де Ниро за следващ път нападната американския държавен глава и то в ефира на едно от най-гледаните излъчвания в Съединените щати – “Късното шоу със Стивън Колбер”.

Той стига и по-далеч, определяйки президента като псевдо разбойник.
Робърт де Ниро напсува Тръмп на премиите „ Тони ”, президентът му отговори (ВИДЕО) Тръмп дефинира холивудската звезда като човек "много невисок коефициент на просветеност "
“Хората харесват вида “извън закона”, само че сега имаме псевдо разбойник в Белия дом. Дори гангстерите имат морал и някакви етични правила. Имат някакво съгласие между тях и когато един ти обещае нещо, то е закон. Тръмп даже не знае какво значи това”, разяснява артистът.

На въпрос от Колбер дали Де Ниро може да даде късмет на американския президент, артистът дава отговор, че към този момент го е направил. “Президентът се потвърди като цялостен загубеняк”, разяснява Де Ниро.
Робърт де Ниро за Доналд Тръмп: Той е куче, свиня, шарлатанин (ВИДЕО) Думите му са част от акция с известни персони, призоваваща да се взе участие в изборите, само че били сметнати за прекомерно крайни, по тази причина продуцентите ги разпространиха настрана
Това не е първият път, в който артистът подлага на критика американския президент. Преди време в “Туитър” Де Ниро написа, че Тръмп е “индивид с доста невисок коефициент на интелигентност”. В друго изявление пред “Гардиън” артистът назова президента расист и го съпостави с Хитлер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР