Доналд Тръмп е събрал 75 милиона долара по-малко за кандидатурата

...
Доналд Тръмп е събрал 75 милиона долара по-малко за кандидатурата
Коментари Харесай

Доналд Тръмп изостава със 75 милиона долара зад Джо Байдън в паричната надпревара, тъй като базата от дарители се свива

Доналд Тръмп е събрал 75 милиона $ по-малко за кандидатурата си за президент от Джо Байдън и има 270 000 по-малко неповторими донори в този момент, в сравнение с същия стадий от своята кандидатура за Белия дом преди четири години.

Констатациите от разбор на данните от федералната акция на Financial Times повдигат нови въпроси за това по какъв начин свитата база на някогашния президент ще го поддържа посредством скъпи правосъдни каузи и какво се чака да бъде най-скъпата президентска конкуренция до момента.

Кампанията на Тръмп и обвързваните с нея комитети за политическо деяние са привлекли почти 900 000 донори от юли 2023 година до първото тримесечие на 2024 година, спрямо 1,17 милиона донори през еквивалентния интервал на 2020 година съревнование, съгласно разбора на FT на федералните данни.

Президентът Байдън също е разкрил голямо преимущество за набиране на средства, демонстрират данните, набирайки $165 милиона през първите три месеца на годината - $75 милиона повече от -Групи на Тръмп, които събраха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР