Доналд Тръмп е привърженик на подигравателните, дори обидни квалификации, когато

...
Доналд Тръмп е привърженик на подигравателните, дори обидни квалификации, когато
Коментари Харесай

Тръмп защити съперника си Байдън от Северна Корея, нарекла го бясно куче

Доналд Тръмп е последовател на подигравателните, даже обидни квалификации, когато приказва за политическите си противници.

Той обаче съобщи през днешния ден, че Северна Корея е стигнала прекомерно надалеч, наричайки демократа Джо Байдън " лудо куче ", предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Режимът в Пхенян разкритикува язвително тази седмица някогашния вицепрезидент на Барак Обама и претендент за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година

" Бесни кучета като Джо Байдън могат да сторят зло на доста хора, в случай че бъдат оставени на независимост ", написа държавната организация КЦТА. Според нея решението е да бъдат " бити до гибел, до момента в който не е станало късно ".

" Господин ръководител, Джо Байдън може би е задремал и доста ленив, само че не е " лудо куче ". Той в реалност е нещо по-добро ", сподели Тръмп в " Туитър ", обръщайки се очевидно към севернокорейския водач Ким Чен-ун.Враждата сред Тръмп и Байдън е в центъра на следствието за импийчмънт против президента на Съединени американски щати и по тази причина Асошиейтед прес назовава " извънредно " днешното изявление на Тръмп.

Обитателят на Белия дом не пропусна да каже, че той и единствено той може да предложи ярко бъдеще на Северна Корея. " Аз съм единственият, който може да ви води там, където би трябвало да бъдете. Трябва да действате бързо за сключването на договорка. До скоро виждане! ", сподели Тръмп.

Преговорите за нуклеарното разоръжаване на Северна Корея са в застой от неуспеха през февруари на втората среща на върха Ким-Тръмп в Ханой.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР