Доналд Тръмп е намигнал на Владимир Путин по време на

...
Доналд Тръмп е намигнал на Владимир Путин по време на
Коментари Харесай

Ами сега: Намигна ли Тръмп на Путин?

Доналд Тръмп е намигнал на Владимир Путин по време на протоколната част на срещата им в Хелзинки, уверени са множеството публицисти от западни медии, командировани да отразяват събитието. Оживена полемика по този мотив се е завързала в прессцентъра във финландската столица, в който са се събрали стотици публицисти от целия свят.

НА ЖИВО! Тръмп назова срещата с Путин повратна точка в връзките им

Моментът, който провокира разногласията, е по време на встъпителните заявки на Тръмп и Путин пред пресата преди срещата между тях на четири очи в президентския замък в Хелзинки. На фрагментите се вижда по какъв начин американският президент, сядайки на креслото от дясно на Путин, гледа към съветския президент и наподобява, че му намигва.

НА ЖИВО! Путин с първи думи след договарянията с Тръмп: Отношенията ни претърпяват тежък интервал, само че Студената война от дълго време завърши

Малка анкета, извършена измежду колегите-журналисти, сподели, че множеството не се съмняват, че това е било точно по този начин. В същото време някои представители на медиите се отнасят скептично към изказванието, че това е било мигане, написа Канал 3.

Извънредно: Напрежение и екшън на конференцията на Тръмп и Путин! (ВИДЕО/НА ЖИВО)

Журналистите, обичайно отделящи огромно внимание на езика на тялото на политиците – техните мимики и жестове – също с огромен интерес обсъждаха по какъв начин може да се опише изражението на лицето на Тръмп, когато е влизал в президентския замък. Някои го дефинираха като концентриран, което е естествено преди значима среща.

Тръмп поздрави Путин за Световното, станаха ясни тематиките на договарянията (СНИМКИ/ВИДЕО)

Други пресметнаха, че Тръмп, със своето изражение, е показал неудоволствието си от това, че съветският водач е дошъл по-късно за срещата и е прекарал в хотела си непотребни 40 минути . При това измежду версиите за по-нататъшното развиване на обстановката е и такава, че в отговор Тръмп е дошъл на мястото на срещата на високо ниво с 20 минути забавяне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР