Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Американската полиция е била обект на несправедливо отношение

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че американската полиция е била "третирана незаслужено ". В изявление за Фокс нюз той наподобява искаше да отбрани белия служител на реда, умъртвил предходната седмица негър мъж в Атланта, съобщи Франс прес.

Полицаят Гарет Ролф през вчерашния ден бе упрекнат в ликвидиране, пет дни откакто простреля младия афроамериканец Рейшард Брукс при задържането му. Трагедията съживи антирасисткия яд в Съединени американски щати, показва организацията.

Полицаят, умъртвил афроамериканеца Рейшард Брукс в Атланта, бе упрекнат в ликвидиране

"Ситуацията е ужасна, само че не може да оказваш опозиция на служител на реда ", сподели американският президент в изявлението за "Фокс нюз ". "Надявам се той да получи заслужено отношение от съда, тъй като в нашата страна полицията е била третирана незаслужено ", добави той. "И още един път: не може да оказвате ей по този начин опозиция на служител на реда. Те са влезнали в ужасни пререкания и вижте по какъв начин са завършили нещата. Много зле. Много зле ", продължи Тръмп.

Видеозапис демонстрира по какъв начин след стрелбата по чернокожия служителят на реда го рита, до момента в който той лежи на земята и кръвта му изтича, отбелязва Агенция Франс Прес.

Пуснаха от пандиза един от служителите на реда, забъркани в убийството на Джордж Флойд

По-малко от три седмици преди този момент убийството от служител на реда на различен негър американец - Джордж Флойд в Минеаполис, провокира мощна протестна вълна в Съединени американски щати и целия свят против расизма и полицейското принуждение.

Във вторник Тръмп разгласи, че се не разрешава потреблението на задушаващи хватки, в случай че е заплашен животът на служител на реда, и подреди да се реформира работата на полицията, добавя Българска телеграфна агенция.

Доналд Тръмп подписа декрет за промяна в полицията
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР