Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп връчи Нобел за журналистика

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския "връчи " Нобелова премия за публицистика, разяснява английският в. Гардиън.

"Репортерите, отличени с Нобели за своите следствия за Русия, са получили премиите несправедливо. Те би трябвало да бъдат лишени от скъпоценните си призове, тъй като не са работели обективно. Имало е и други страни, които са правили закононарушения ", това е написал президентът на Съединени американски щати в Twitter.

Изданието от Лондон означи, че не е ставало ясно кого тъкмо засяга Тръмп. Медията обаче уточни, че Нобелова премия не се връчва за публицистика. Престижният приз се връчва на хора/организации за принос за развиването на обществото в областите физика, химия, литература, мир и медицина (или физиология).

"Вероятно Тръмп е объркал Нобелите с премиите "Пулицър ". "През 2019 година с влиятелния приз са били отличени публицисти, разгласили материали за финансови афери на Тръмп. Според публикациите бъдещият президент е натрупал положението си с помощта на данъчни измами ", уточни Гардиън.

Собственикът на Ню Йорк таймс: Доналд Тръмп демонизира публицистите ни

По-рано сегашният собственик на Белия дом е декларирал, че инжекция с дезинфектант е било средство за битка против ковид. По-късно той е определил думите си като саркастични.

Думите на Тръмп за инжекцията с дезинфектант били саркастични

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР