Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

В Сената на САЩ започна вторият ден от процеса за импийчмънт на президента Тръмп

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се опита да мами, с цел да завоюва втори мандат в Белия дом, съобщи водещият обвиняването на демократите Адам Шиф във втория ден на процеса за импийчмънт на американския президент в Сената на Съединени американски щати, предадоха Българска телеграфна агенция и Франс прес.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е изискал интервенция на непозната страна в нашите избори, с цел да усъвършенства възможностите си да бъде избран отново на вота през ноември, съобщи конгресменът демократ пред стоте сенатори, които са правосъдни заседатели в процеса.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е упражнил напън над Украйна тя да разгласи следствия, от които той може да извлече изгода, едно от които е целяло да омърси евентуалния му противник Джо Байдън, съобщи някогашният прокурор, който ръководеше следствието на Камарата на представители против президента в качеството си на ръководител на комисията за разузнаването.

Адвокатите на Тръмп с остра декларация против процедурата за импийчмънт

"Президентът е замразил стотици милиони долари военна помощ за един водещ война с Русия стратегически съдружник, с цел да получи задгранична помощ за избирането си. Или с други думи, с цел да мами ", сподели Шиф, имайки поради отпуснатите от Конгреса на Съединени американски щати близо 400 милиона $ военна помощ за Киев, които президентът беше блокирал през лятото на 2019 година

Адам Шиф също упрекна Тръмп, че откакто тези негови дейности са станали обществено притежание, той "е употребявал пълномощията си, с цел да попречва следствието " на Конгреса.

Шиф подсети на сенаторите, че са дали клетва да са безпристрастни и ги прикани да вземат поради доказателствата, без да мислят за политическата си принадлежност или за това по какъв начин са дали своят вот на последните или на идващите избори.

В първия ден на процеса Шиф беше декларирал, че президентът Тръмп "заслужава да бъде отхвърлен от служба ".

Тази догадка обаче наподобява едва евентуална, защото по конституция са нужни две трети от сенаторите (67 гласа), с цел да бъде разгласен президентът за отговорен. За тази цел би трябвало към 47-те сенатори демократи да се причислят минимум 20 сенатори републиканци, което надали ще се случи. За момента 53-мата сенатори републиканци стоят твърдо зад президента, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР