Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп: Еврейските гласоподаватели, които подкрепят Байдън, трябва да си прегледат главата

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския нощес разкритикува еврейските гласоподаватели, които поддържат президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и дефинира идните избори като референдум за силата на християнството в Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес. Агенцията дефинира изявлението му като част от опитите на някогашния президент да се хареса на консервативните евангелисти, които са значим детайл от политическата му база.

В тирада в Атланта преди предизборно събитие за набиране на средства претендентът на републиканците за президентските избори през ноември възобнови рецензиите си към реакцията на Байдън на войната сред Израел и " Хамас " и поддръжката от страна на неговата администрация за правата на ЛГБТК американците, в това число транссексуалните хора.

" Байдън изцяло е изгубил надзор над израелската обстановка ", съобщи Тръмп, чиято победа през 2016 година, се дължеше в огромна степен на поддръжката на консервативни християни от бялата раса. " Всеки евреин, който гласоподава за демократите или гласоподава за Байдън, би трябвало да си прегледа главата ", добави той.

Според Тръмп Байдън " изцяло е изоставил Израел ", написа Българска телеграфна агенция.

Коментарите на Тръмп идват откакто предходната седмица Байдън предизвести израелския министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, че бъдещата поддръжка на Съединени американски щати за войната на Израел в Газа зависи от бързото използване на нови стъпки за отбрана на цивилните и филантропичните служащи, показва АП.

Конфликтът в Газа сложи Байдън в неуместна позиция сред консерваторите - както християни, по този начин и евреи - които желаят твърда поддръжка за държавното управление на Нетаняху, и прогресивните американци. Въпросът е значим за консервативните християни, които считат страната Израел за модерна демонстрация на богоизбрания народ - израилтяните от Стария завет в християнската Библия.

Лявото крило на партията на Байдън обаче е доминирано от прогресивни американци, ядосани от ответните дейности на Израел в Газа, довели до гибелта на хиляди палестинци. По време на предизборните си прояви в последно време президентът неведнъж бе посрещан от протестиращи, а деятели проведоха акции за гласоподаване против Байдън на редица от първичните избори на демократите.

Представител на акцията на Байдън отговори на мненията на Тръмп. " Американците от еврейски генезис нямат потребност да бъдат поучавани или заплашвани от Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ", съобщи представителят на Байдън Джеймс Сингър. " Тръмп прави тъкмо това - употребява разделянето и омразата като политически оръжия, стремейки се към властта. Гласоподавателите от всички пластове на обществото ще отхвърлят още веднъж хаоса, насилието и откачените му закани през ноември ", добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР