Доналд Тръмп, бившият президент на САЩ, спечели второто си поредно

...
Доналд Тръмп, бившият президент на САЩ, спечели второто си поредно
Коментари Харесай

Изводи от първичните избори за президент на Ню Хемпшир

Доналд Тръмп, някогашният президент на Съединени американски щати, завоюва второто си следващо съревнование за номиниране над кандидата Ники Хейли, единствената останала републиканка в конкуренцията, като я победи на първичните избори в Ню Хемпшир във вторник.

Г-жа Хейли, която е била дипломат на господин Тръмп в Организация на обединените нации, се опитваше да резервира разликата близка, с цел да твърди, че има жизнерадостен път напред.

Междувременно президентът на Съединени американски щати Джо Байдън елементарно завоюва първичните избори на Демократическата партия, макар че не беше публично в бюлетината.

Ето заключения от първичните избори в Ню Хемпшир:

Бодлив път

В Ню Хемпшир постоянно се споделяше, че госпожа Хейли би трябвало да резервира каузи на гласовете на господин Тръмп под 50 %, с цел да се твърди, че повече републиканци желаят господин Тръмп да си отиде, в сравнение с да завоюва.

Но тя не съумя направи това във вторник, оставяйки я като водач на коалиция без Тръмп, която евентуално не е задоволително огромна, с цел да я води там, където желае да бъде. Тъй като гласо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР