Доналд “Каубоя” Серони и Нейт Диаз са имали кратък разговор

...
Доналд “Каубоя” Серони и Нейт Диаз са имали кратък разговор
Коментари Харесай

Доналд Серони и Нейт Диаз обсъждат реванш помежду си

Доналд “Каубоя” Серони и Нейт Диаз са имали къс диалог по отношение на евентуален реванш.

Първоначално “Каубоя” имаше късмет да се бие против суперзвездата на ММА - Конър Макгрегър. След UFC по ESPN когато Серони победи Алекс Ернандес, той публичнои почтително пожела Конър за идващ конкурент. Ирландецът отговори благосклонно, като сподели, че двамата ще създадат мача.

Президентът на UFC Дана Уайт също хареса концепцията. За жал, обаче, Дейна разкри, че UFC в този момент търсят други варианти за идващия конкурент на Доналд. Според някои източници договорката не се е осъществила, защото от UFC желаят всички съществени конфликти да бъдат за купа. Следователно Макгрегър не се е зарадвал на концепцията да не бъде в главния конфликт на файт картата и опцията да забележим този пердах си е отишла. Поне към този момент.

Серони и Диаз участваха в публиката по време на UFC 235 по-рано този месец. Доналд съобщи пред кореспонденти на ESPN, че е провел къс диалог с Нейт, който е протекъл по този начин:

Серони: Нейт, когато се биеш още веднъж?
Диаз: Не съм отговорен аз. UFC го вършат.
Серони: Е, просто да ти кажа… аз бих се бил с теб.
Diaz: Добре. Ще го създадем на 84 кг. Приключих със свалянето на килограми.

Серони: Добре.

Exchange at UFC 235 last weekend, per Cowboy Cerrone.

Cowboy: Nate, when you fighting again?

Diaz: It's not me. UFC doing it.

Cowboy: Well, just so you know, I'll fight you.

Diaz: S---. We'll do it at 185. I'm done cutting weight.

Cowboy: Okay.
— Brett Okamoto (@bokamotoESPN) March 10, 2019 Диаз един път към този момент победи “Каубоя”. Двамата се сблъскаха през декември 2011 година. Тогава Диаз отмъкна успеха посредством единомислещо съдийско решение. Това бе огромен триумф за Нейт, защото Серони беше в победоносна поредност от шест борби. Времето ще покаже дали тези двамата в действителност още веднъж ще споделят Октагона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР