Доналд и Мелания Тръмп неведнъж са ни карали да се

...
Доналд и Мелания Тръмп неведнъж са ни карали да се
Коментари Харесай

Истината, която Мелания Тръмп не иска да знаем

Доналд и Мелания Тръмп нееднократно са ни карали да се съмняваме, че бракът им е същински. Двамата са брачен партньор и брачна половинка от 2005 година, а историята на запознанството им е не по-малко любопитна от това дали през днешния ден спят в една спалня, или не.

Преди да стане жена на милионера Доналд Тръмп, Мелания е просто модел, пристигнал от Словения да си търси шанса зад океана. И, несъмнено, с цел да пробиеш, ти трябват връзки. А тя очевидно е имала верните.

Джефри Епстейн е финансов консултант на американския президент по времето, в което още гради своята многомилионна империя.
 Доналд Тръмп и Джефри Епстайн

Доналд Тръмп и Джефри Епстайн

Освен от финанси, той схваща и от красиви дами. Двамата с Тръмп постоянно си устройват безпаметни празненства в компанията на 10, 20, а даже и повече дами , които обича да бъдат към богати и авторитетни мъже.

След като Доналд Тръмп стана президент, Епстейн самичък се похвали, че е негова заслугата през днешния ден Мелания да бъде Първа дама на Съединени американски щати. Тя обаче на никое място не загатва тази детайлност, написа Insider.

Според нейната версия, двамата се срещат по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през 1998 година Доналд самичък отива при нея, до момента в който дамата, с която в действителност има среща, е до тоалетната. Той желае телефонния номер на Мелания, само че тя взима неговия. И по този начин стартира случката им.
 Снимка 434690

Най-вероятната причина Първата дама да не споделя цялата истина за запознанството със брачна половинка си е фактът, че Епстейн бе упрекнат в трафик на дами и полова употреба .
 Мелания Тръмп, парадът във връзка 4 юли и един фешън гаф
Мелания Тръмп - Мис мокра рокля

Носи ли сутиен Първата дама

И това незабавно води до съмнения, че още от времето, когато си е бил непосредствен с Мелания, е правил сходна активност. Съмнения и че Мелания е била просто едно от доста девойки на безпаметните купони на Тръмп и Епстейн и е имала големия шанс предприемачът да се влюби в нея...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР