Домовете ни стават все по-смарт, а уредите в него -

...
Домовете ни стават все по-смарт, а уредите в него -
Коментари Харесай

Робот-проектор превръща дома в място за забавление

Домовете ни стават все по-смарт , а уредите в него - с от ден на ден благоприятни условия. Безспорно в последните години напъните на разработчиците са ориентирани към основаване на от ден на ден самостоятелни устройства, изискващи най-малко старания от притежателите им .

Едно такова произведение на техниката е мултимедийният робот Keecker . Той бе показан на последното издание на CES. Първата му версия е основана през 2012 година от Пиер Лебьо, само че през днешния ден виждаме симпатичния домакински асистент в най-усъвършенствания му тип - с гласови команди.

 Снимка 334625

Keecker разрешава да гледаме телевизия , както и обичаните си филми и сериали във всяко помещение на дома си. Той извършва команди с помощта на Гугъл Assistant или Alexa на Amazon и се придвижва гладко по пода. А откакто доближи мечтаната точка, може да прожектира картина с величина 102 инча (малко повече от 2.5 м) .

Роботът-проектор може да се похвали и с 32 GB вътрешна памет за предпазване на фотоси, клипове, музика и филми. А вграденият Android TV на Гугъл разрешава да гледаме и обичаните си продукции от Netflix, да вземем за пример.

Публикация, споделена от Keecker (@keecker) на Окт 11, 2017 в 2:33 PDT

Keecker се свързва с компютър или смарт телефон. На мнозина се нрави и поради приликата с дизайна на R2-D2 от " Междузвездни войни " . На почитателите на видеоигрите пък е обичан поради опцията да практикуват обичаното си занятие на разнообразни места и в огромна резолюция.

Мултимедийният робот има десетки благоприятни условия. Успешно влиза и в ролята на озвучител на градинско празненство. Прожектира готварския канал върху стената в кухнята или клипче с извършения върху тавана, до момента в който упражняваме в хола.

Публикация, споделена от Keecker (@keecker) на Окт 13, 2017 в 9:19 PDT

Позволява и да водим връзка от ново потомство. Видеоразговорите и видеонаблюдението на всяка точка от вкъщи се случват поради 360-градусова предна камера.

Всички тези варианти несъмнено могат да изтощят батериите на Keecker. Но той е толкоз интелигентен, че самичък се включва към зарядната станция при нужда. Цената на умната джаджа е умните 1790 $.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР