Домовете ни отдавна се превърнаха в малки и удобни кино

...
Домовете ни отдавна се превърнаха в малки и удобни кино
Коментари Харесай

Disney+ стартира и в България с огромeн избор от култови заглавия

Домовете ни от дълго време се трансфораха в дребни и комфортни кино салони, където ни чакат пленителни истории, заплетени сюжети и впечатляващи видео резултати от хитови филми и сериали. С неспокойствие чакаме последните вести от света на стийминга за обичаните ни продукции, с цел да се насладим на най-новите заглавия, да ги обсъдим умерено на глас с приятелите си, без някой да ни шътка, или да напишем лична критика в обществените мрежи още преди да са изтекли финалните надписи. У дома пуканките са постоянно топли, компанията е повече от приятна, а нощта е дълга и подканяща за още една и още една серия от последния сезон на обичаното фентъзи, сантиментална комедия или екшън.

За нас, феновете на седмото изкуство, които обичаме да го гледаме по пантофи, за почитателите на анимация, които избират да ѝ се насладят от личния си диван, за феновете на документални филми и екранизирани комикси, това лято ще бъде изпълнено с нескончаеми удоволствия пред екрана, тъй като ще ни срещне с десетки международни министър председатели, със сексапилния Доктор Стрейндж, Капитан Америка, Оби-Уан, с историята на Памела Андерсън, Томи Лий и доста други международни звезди, които ще се борят за вниманието ни дружно с още стотици герои, злодеи и заглавия от внушителния азбучник на американския стрийминг колос Disney+.
Наскоро платформата разшири наличието си в още 42 страни и 11 нови територии, в които ще са налични най-новите и най-актуални филми и сериали на Disney+. Между тях, за наше благополучие, е и България, където формален старт също бе даден на 14-и юни.  a
На Disney+ ще намерим продукциите на марките Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и на знакови сериали като The Simpsons („ Семейство Симпсън “), Grey’s Anatomy, („ Анатомията на Грей “), The Kardashians, документалния филм за Бийтълс „ The Beatles: Get back “, както и новатапродукция продукция на National Geographic „ The World According to Jeff Goldblum”, класиките Die Hard („ Умирай мъчно “), The Walking Dead („ Живите мъртви “), Pam & Tommy, част от развлекателното наличие на Star и доста други. Освен всички елементи на сагата „ Междузвездни войни “ (Star Wars) в Disney+ ще можем да гледаме и последната тематична продукция, сериала Obi-Wan Kenobi, чиято международна премиера беше напълно неотдавна.

Платформата разполага с богато и разнообразно наличие от кино жанрове, които ще омилостивят и най-капризния фен. Ще можем да се насладим на номинираната за „ Оскар “ продукция „ Luca “ („ Лятното премеждие на Лука “) на Disney и Pixar, на отличения с „ Оскар “ „ Encanto “ („ Енканто “) от Walt Disney Animation Studios, който споделя историята на невероятното семейство Мадригал, както и на отличения с „ Оскар “ Cruella („ Круела) “ с Ема Стоун в ролята на именитата Круела де Вил.
 d
Услугата от време на време обновява сбирката си от извънредни истински продукции, в това число пълнометражни филми, документални и късометражни, игрални и анимирани поредици. Получаваме опция за по едно и също време гледане на до 4 устройства, безкрайно евакуиране на наличие на до 10 устройства и прибавяне на до 7 разнообразни профила. Родителите ще могат да употребяват функционалността за наставнически надзор и да основават детски профили с елементарен за ръководство и подобаващ за деца интерфейс, с цел да имат достъп до уместно за възрастта им наличие.

Началото на стрийминг услугата Disney+ е сложено в Съединени американски щати през ноември 2019 година Към четвъртото тримесечие на 2021 година тя към този момент има 118 милиона абонатa по целия свят, а към този момент и ние можем да станем част от огромното семейство.

Абонираме се елементарно на.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР