Доминик Тийм, шампион от откритото първенство по тенис на САЩ

...
Доминик Тийм, шампион от откритото първенство по тенис на САЩ
Коментари Харесай

Тийм отново отложи завръщането си на корта

Доминик Тийм, първенец от откритото състезание по тенис на Съединени американски щати за 2020-а година, отсрочи завръщането си на корта за месец март, оповестява организация АП. Австриецът към момента лекува травма в ръката и се надява да се възвърне в точния момент за един огромните шампионати в Индиън Уелс през март.

Тийм не е играл от предишния юни, когато получи травма в китката и не пази купата си в Ню Йорк. Той възнамеряваше да играе на Кордоба Оупън тази седмица, само че се отдръпна от схемата поради болки в ръката. Това го вади и от идващите тура на Южна Америка.

" Тренировките във Виена протичаха добре и смятах, че съм изцяло възобновен, само че за жалост болките се появиха още веднъж в Сантияго. Никога не е елементарно да се завърнеш след 7-месечно неявяване. Личният ми доктор ми предложи да почивам още малко и считам да го послушам. Ще опитам да упражнявам още веднъж идната седмица ", твърди Тийм в публично изказване.

Австриецът ще прекара идващите няколко седмици в Маями, където ще се приготвя за Индиън Уелс. Турнирът стартира на 7-и март.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР