Доминик Грийв Британският депутат Доминик Грийв от управляващата Консервативна партия,

...
Доминик Грийв Британският депутат Доминик Грийв от управляващата Консервативна партия,
Коментари Харесай

Разбунтувал се британски депутат консерватор е получил смъртни заплахи


Доминик Грийв

Британският народен представител Доминик Грийв от ръководещата Консервативна партия, който стана причина за унизителното проваляне на английската премиерка Тереза Мей при разискването в Народното събрание на законопроект за Брекзита, е получил смъртни закани, съобщи Франс прес, като цитира в. " Гардиън ".

В сряда вечерта 11 депутати от Консервативната партия, водени от Доминик Грийв, гласоподаваха дружно с лейбъристката съпротива за приемане на корекция, която планува окончателното съглашение за овакантяване на Европейски Съюз да бъде утвърдено с обвързващ избор на Народното събрание.

Решението провокира недоволството на някои поддръжници на твърдия Брекзит, а Грийв е получил закани със гибел.

" Това, което ме тормози, е че атмосферата е толкоз напрегната, че кара хората да не слушат защо става дума в дебата ", декларира той пред вестника и показва страдание, че " някои хора употребяват думи, които от време на време включват смъртни закани ". В сходна обстановка слагането на всевъзможни въпроси по отношение на Брекзита се възприема като опит за бойкот, добави консерваторът.

Той порица и метода на отразяване на вота от таблоида " Дейли мейл ", който съгласно него рискува да ускори напрежението.

Ден след гласуването вестникът разгласява фотоси на 11-те депутати с надпис " гордеете ли се със себе си? ", напомня Агенция Франс Прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР