Доминго Хиндоян – съпругът на световноизвестното българско сопрано Соня Йончева,

...
Доминго Хиндоян – съпругът на световноизвестното българско сопрано Соня Йончева,
Коментари Харесай

Мъжът на Соня Йончева оглави филхармонията в Ливърпул - slava.bg

Доминго Хиндоян – брачният партньор на световноизвестното българско сопрано Соня Йончева, бе назначен като основен диригент на филхармонията в Ливърпул. Добрата вест показа в обществените мрежи оперната прима.

„ Добри вести за цялото семейство през днешния ден “, написа Йончева, като разгласи, че е разчувствана да прекара време в британския град. „ Поздравявам този превъзходен оркестър и благодаря на теб, обич, за непрекъснатата и безусловна работа по нашето изкуство добави още родената в Пловдив звезда.

Междувременно тя към този момент започва със сълзи на очи подготовките за представянето на „ постковид “ версията на „ Симфония № 9 “ на Бетовен. Терен на събитието ще даде „ Виктория Хол “ в Женева, а спектакълът ще бъде излъчен на 15 юни със съдействието на ARTE, френската телевизия TV5 Monde и компанията Швейцарска медийна група.

Добрите вести за оперното семейство не престават. Само преди ден Йончева разгласи, че нейният концерт Ренесанс ще бъде показан на 100-годишното издание на Залцбургския фестивал.

„ Ще бъда в страхотна компания Capella Mediterranea и скъпия ми другар Леонардо Гарсия Аларкон. Избрах едни от най-красивите песни от този интервал и ще ги извърша за първи път на 14 август в Къщата за Моцарт! Толкова съм нетърпелива ", разгласи още Йончева.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР