Доминацията на Лудогорец продължава. “Орлите” се наложиха категорично с 4:1

...
Доминацията на Лудогорец продължава. “Орлите” се наложиха категорично с 4:1
Коментари Харесай

Лудогорец стана шампион на България за осми пореден път!

Доминацията на Лудогорец продължава. “Орлите” се постановиха изрично с 4:1 над Черно море в мач от последния кръг на шампионата. По този метод разградчани сграбчиха за осми следващ път шампионската купа на България, която не им се е изплъзвала от деня, в който “зелените” влязоха в групата на майсторите. Макар че през тази година в отбора се вижда оттегляне, Лудогорец справедливо завоюва златните медали. “Орлите” като се изключи че приключиха преди всичко, с една точка преднина, са и с по-добри индикатори в директните дуели с огромния си съперник през тази година - ЦСКА-София, предава sportal.bg.

Българският първенец излезе напред в десетата минута. При центриране отдясно, стражът на " моряците " Дичевски мазета топката, която попадна в краката на Светослав Дяков. Опитният състезател без подготовка се опита да трансферира излезлият напред пазач. Изстрелът на капитана на " орлите " се оказа слаб, само че Бакалов скочи и прати кълбото в мрежата. При тази обстановка нападателят имаше и шанс, защото при въздушния дуел състезател на Черно море първи игра с топката, само че момент по-късно тя се удари в Бакалов и спря в мрежата -1:0!

В 23-ата минута гостите от Варна изравниха. Жоржиньо засече остро центриране отдясно и не остави никакъв късмет на Пламен Илиев - 1:1!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР